Данілов пояснив, чому росіян НЕ варто називати «орками» і «свинособаками»

Як правильно називати ворогів і чому -

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що українцям не варто захоплюватися вживанням різних термінів щодо російських військовиків. Оскільки це розмиває образ ворога.

Для того, щоб в історії чітко закарбувалось, хто є ворогом та країною-терористом, потрібно називати речі своїми іменами.

Нам, напевно, не варто занадто захоплюватися вживанням термінів  «орк», «русня», «свинособака». Не потрібно розмивати образ ворога, так би мовити.

 

Пишемо і зразу документуємо для історії: «рускій», «росіянин», «росія» — вбив, напав, пограбував, зґвалтував, зруйнував, збрехав, — написав Олексій Данілов у Facebook.

За його словами, саме ці терміни потрібно використовувати, щоб в український історичній пам’яті назавжди закарбувалось, який саме народ несе повноту колективної відповідальності за криваву війну, і щоб нам не забути ніколи «всю мерзоту російського «братства».

Тим більше орки проти того, щоб їх ставили в один ряд з росіянами. Тим більш образливе таке порівняння для собак і ні в чому не винних свиней, які до того ж як виявилось, набагато охайніші й чистіші ніж окупанти, — пише секретар РНБО. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень