Данілов назвав план Путіна щодо України

Він хоче реконструювати радянську імперію

На фото Олексій Данілов
На фото Олексій Данілов

Глава Російської Федерації Володимир Путін хоче знищити Україну як державу.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

Який план у Путіна? Він доволі простий, ми про це публічно кажемо – це знищення нас як держави. Вони анексували Крим. Далі вони окупували частину Донецької, Луганської області для того, щоб у нас була ця проблема і для того, щоб ми не звертали увагу на Крим, – розповів Олексій Данілов.

На думку політика, мінські угоди, які були підписані під дулом автомата, не можуть бути застосовані саме в тому вигляді, в якому вони є.

Путін планує провести внутрішню дестабілізацію у нашій країні. І як тільки це відбудеться, він матиме можливість скористатися цим для того, щоб зробити свою «чорну справу». На думку Данілова, у Путіна є план з реконструкції радянської імперії, а без участі України жодної імперії не відбудеться.

Що ми бачимо на сьогоднішні день? Те, що стосується політичної дестабілізації саме користуючись силами, афільованих з Російською Федерацією після закриття телеканалів, після певних наших превентивних процедур, зробити їм це складно, – каже Данілов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень