«Нещасні люди, васали та мерзота»: що написав Медведєв про владу в Україні (ВВС)

Зеленський має викликати його на дуель?

Очевидно, що вустами Медведєва глаголить Кремль

Заступник голови РНБО Росії, колишній президент та прем'єр РФ Дмитро Медведєв вважає, що з режимом Зеленського Москві немає про що домовлятися, тому варто чекати наступної влади.

Про це, як повідомляє ВВС-Україна, він написав у досить різкій статті, повній агресивних випадів на адресу України та української влади.

Статтю опублікувало російське видання Коммерсант. Видання зазначило, що «публікує її в авторській редакції».

У ній Медведєв пише, що українські керівники це – «люди, що не мають жодної стійкої самоідентифікації. Нещасні люди».

Він зазначає, що президент України Володимир Зеленський - це людина «з певним етнічним корінням». Людина, яка говорила російською та заробляла, в тому числі в Росії, але яка, ставши президентом, «повністю змінила політичну і моральну орієнтацію».

Фактично Медведєв стверджує, що Зеленський – типовий «безрідний космополіт» – вирішив танцювати під дудку «оголтєлих націоналістів».

«Зеленський почав ревно служити найбільш оскаженілим націоналістичним силам України, - обурюється Медведєв. - Можна тільки уявити, наскільки огидно йому було зробити таке моральне «сальто-мортале».

 

Це нагадує божевільну ситуацію, коли представники єврейської інтелігенції у нацистській Німеччині з ідейних причин попросилися б на службу в СС».

Експрезидент РФ пише, що через це в Україні з'являються «ублюдочні документи» на кшталт закону про корінні народи, «дебільні Кримські платформи» та моляться «за блаженну пам'ять терористів та юдофобів Бандери та Шухевича.

«Йому (Зеленському - Ред.) відверто гидко потурати цим настроям, вся історія його життя, життя його родини повстає проти такої мерзоти.

 

Нормальна, порядна людина просто не змогла б цього робити. Але, на жаль, треба. Інакше розмажуть мізки по стінах», - пише Медведєв і додає «вивернута навиворіт людина».

Крім того, Україна повністю втратила власну суверенність і повністю віддала себе під владу США та Заходу, вважає Медведєв.

У такій ситуації, на думку представника російського РНБО, домовлятися з українською владою для Росії неможливо.

Якщо Захід керує Україною, то домовлятися треба саме з Заходом, вважає він:

«Нам із васалами справу мати немає сенсу. Справи треба вести з сюзереном», - заявив Медведєв.

Він пропонує дочекатися, доки в Україні з’явиться «нормальна» влада.

«Росія вміє чекати, ми люди терплячі», - додає Медведєв.

У статті Медведєв також публікує начебто «документи, які не публікувалися» про т. з. «звірства бандерівців» та одну українську приказку.

Власне, нею він і починає свій опус пише ВВС-Україна:

«Коза з вовком тягалася, тільки шкура від кози зосталася».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень