«Де зброя твоя, Україно?»: Податкова оштрафувала PornHub, - каже Гетманцев (ФОТО)

Бо от Onlyfans…. (АК)

Ви певно не здогадуєтеся, але в Україні діти мають безкоштовний, вільний і цілодобовий доступ до порнографії – повсюдно. Якщо тільки у них є інтьернет.

Той інтернет і був посутньо вигаданий для порнографії – її поширення.

Тож там і прогресувало все постійно саме для того, аби вивести порнографічний контент на максимально швидкий і зручний рівень задоволення всіх збочених потреб та занапащення юних чистих душ.

 

Приміром в США статистично доведено, що середній вік активного занурення дітей з головою у фіміами порнографії припадає у них переважно на 8-10 років.

 

Очевидно, що теж саме відбувається і у нас. Тим паче, що нас інтернет розвинутий навіть краще, ніж в США.

Одним словом, якщо ви раптом не знаєте, в тому інтернеті є тисячі – буквально тисячі – стримінгових платформ, де людям запихують в голову любе-голубе буквально, що зранку до смерканку, та звечора до ранку.

В Україні кажуть, що порнографія незаконна, але… Пробують її оподатковувати.

Данило Гетманцев – головний по економіці у нашій воюючій країні – тут задоволено звітує:

"Податкова оштрафувала PornHub.

На жаль, не всі платники, що оперують сервісами для дорослих, однаково відповідально ставляться до оподаткування.

 

Так, відомий сервіс Onlyfans вже сплатив до державного бюджету України з початку 2023 року 944,1 тис. дол США.

 

Водночас, компанія, яка оперує сайтом PornHub, ухиляється від реєстрації, у звʼязку з чим до неї був застосований штраф в розмірі 5543 дол. США та відповідне ППР спрямоване компанії та до Агенства доходу Канади.

 

Нагадую, що кожна копійка т.з. податку на Google йде на фінансування потреб нашої армії, а Україна за рейтингом PornHub на 14 місці серед інших країн по переглядам споживачів електронних послуг цього сайту.»

Ми б правда порадили краще Гетманцеву – ввести 100% податок на дорогі авто та всі предмети розкоші, які завозяться у воюючу Україну. Це було б на багато більш – духопідйомно.

Бо по суті ж, починаючи оподатковувати порнографію, ми тим самим – капітулюємо перед нею. Правильно?... Наступним кроком має бути вже її – легалізація. Чи не так?

Війна – найкращий час для такого.

Не зняття всіх заборон з виготовлення зброї – для приватних підприємств, які б могли приступати до роботи – вже, у явочному порядку, через відповідну реєстрацію в «Дії».

 

З тим, щоб весь процес ліцензування був і максимально спрощений, і відтермінований вже хоча би до етапу виготовлення експериментальних зразків.

 

А краще до етапу – запуску тих чи інших зразків у серію. Так, щоб ми масовими невеликими виробництвами -- всюди змогли перекрити навалю дронів російського ВПК.

Ні, Порнохаб та Онліфанс. От що врятує Україну від Кацапії.

Путін, певно, дивиться на все це і регоче

*АК -- авторська колонка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень