ДАІ затримала зловмисників

Вони подебоширили на АЗС серед білого дня

23 вересня близько 13-ї години до чергового управління Державтоінспекції від працівників автозаправної станції надійшло повідомлення, що двоє невідомих осіб, рухаючись автобусом «Міцубісі Темса Престиж» білого кольору зайшли в приміщення магазину АЗС, взяли спиртне та, не розрахувавшись, попрямували до виходу.

Оператор автозаправки попросив заплатити за алкогольні напої, які взяли чоловіки, однак у відповідь почув, що вони цього не робитимуть і нанесли працівнику АЗС тілесні ушкодження. Також чоловіки, коли вийшли із магазину, пошкодили зовнішнє дзеркало автомобіля «Джилі МК Крос», що був припаркований на території автозаправки. Черговий управління ДАІ орієнтував всі наряди Державтоінспекції, які в той час несли службу неподалік, на автомобіль «Міцубісі Темса Престиж», який рухається в напрямку міста Рівне. Транспортний засіб міліціянти помітили та зупинили в селі Федорівка Корецького району.

Як з’ясувалося, автомобілем «Міцубісі Темса Престиж» керував 37-річний киянин. Крім водія в автобусі перебувало ще 24 пасажири. На місце події інспектори ДАІ  викликали слідчо-оперативну групу Корецького РВ УМВС України в Рівненській області. Проводиться перевірка.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень