Дачний сезон: звички, які страшенно бісять сусідів

Така поведінка для інших, як кістка у горлі

Виїзд на дачу у наш час, одна з небагатьох можливостей хоч якось відпочити. Побути на природі, насолодитися свіжим повітрям та спілкуванням з сім'єю.  Проте зіпсувати гармонію можуть напружені стосунки із сусідами. Непорозуміння виникають через різні звички, які здаються невинними для одних, але викликають роздратування в інших. До конфліктів справу краще не доводити.

Любителі вогню

Попри заборони та обмеження, спалювання сміття на ділянках все ще часта практика. Іноді іншого виходу просто немає. Але не треба проводити знищення листя чи відходів поруч із чужим парканом. Якщо не дотримуватись правил пожежної безпеки, розлючені такою поведінкою сусіди можуть і поскаржитися до відповідних органів. Чорний дим, що тягнеться у вікно, будь-кому може допекти.

Краще дізнайтеся більше, про те як зробити компост.

Ранні пташки

Газонокосарка вранці часто стає причиною невдоволення сусідів. Нікому не сподобається раптовий шум рано вранці, особливо якщо це відбувається у вихідний день. Гучний звук здатний розбудити всіх мешканців садового товариства та зіпсувати настрій.

Важливо пам'ятати про правила добросусідства та поважати право навколишніх на відпочинок.

Дачний стиль

Коли справа доходить до відпочинку на дачі, вбиратися не має сенсу. На городі нема кому оцінити модний look, адже тут цінується зручність і практичність. Але й перегинати палицю не варто. Краще зупинити себе зайвий раз і не розгулювати ділянкою в одних трусах чи розтягнутих треніках. Сусіди можуть бути не готові до такого видовища.

Уникайте незручних ситуацій, дотримуючись хоча б мінімального етикету. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень