Пенсіонери Рівного просять гроші на доїзд до дач

Тих, які розташовані у селі Новоукраїнка Рівненського району

Представник власників садових ділянок на засіданні бюджетної комісії міськради розповів, що у попередні три роки міськрада надавала щороку по 400 тисяч гривень на компенсацію перевізнику пільгового проїзду. А нині проїзд подорожчав:

У нас перевізник дійшов уже до 18 гривень за проїзд 100%. Для нас - 8 гривень. Перевізник уже півроку нас возить (ми його вмовляємо возити), він терпить, зняв із 9 рейсів 4, щоб менше було навантаження без компенсації.

Представник власників садових ділянок

Втім, дехто з членів бюджетної комісії вважав, що вони не можуть робити винятків у наданні компенсацій для дачників у Новоукраїнці, бо пенсіонери з Рівного їздять і до дач в інших населених пунктах. Тобто давати гроші треба або всім, або нікому. Але рішення з цього приводу прийматиме сесія міськради.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень