Ця функція «жере» батарею вашого смартфона і вона абсолютно не потрібна

Вимкніть її - телефон буде розряджатися повільніше

Часто трапляється так, що смартфон розряджається вже до середини робочого дня. Багато хто вважає, що причина криється у слабкому акумуляторі, але це не завжди так. Нерідко «пожирачами» заряду є налаштування, які користувачі забувають вимикати.

Навряд чи хтось припускав, але одним з таких «пожирачів» є функція вібросигналу, яка сповіщає про вхідні дзвінки та повідомлення.

Це відбувається тому, що вібрація споживає додаткову енергію, яка використовується для обертання двигуна, який і створює вібрацію.

 

Крім того, якщо ви часто отримуєте оповіщення з вібрацією, це спричиняє частіше включення екрана вашого смартфона, що також споживає додаткову енергію.

Тому від нього рекомендується або повністю відмовитися, або тимчасово, коли потрібно заощадити енергію.

Як вимкнути вібросигнал на смартфоні

Якщо у вас смартфон на Android, в налаштуваннях перейдіть в меню «Звуки та вібрація». Деактивуйте повзунок, розташований навпроти пункту «Вібрація під час виклику».

Щоб відключити вібрацію при оповіщеннях, в розділі «Сповіщення» виберіть потрібну програму і деактивуйте повзунок «Дозволити вібрацію».

На iPhone можна за раз відключити всі вібросигнали. Для цього відкрийте «Налаштування» > «Спеціальні можливості» > «Вібрація», а потім вимкніть параметр «Вібрація».

Якщо вам потрібна ця функція, рекомендується використовувати вібрацію лише для важливих сповіщень, а також зменшити кількість часу, коли ваш смартфон вібрує після отримання сповіщення.

Не забувайте, що використання смартфона для інших цілей, таких як ігри та перегляд відео, також може призвести до швидшого розряду акумулятора. Щоб збільшити час роботи вашого пристрою, ви можете знизити яскравість екрана, відключити бездротові з'єднання, такі як Wi-Fi та Bluetooth, і закрити програм, що працюють у фоновому режимі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень