«Coca-Cola» вдруге зганьбилася перед Україною

Цього разу інцидент стався з прапором України

Компанія допустила помилку і опублікувала в турнірній таблиці чемпіонату Європи з футболу 2016 року перевернуте зображення українського прапора, повідомляє УНН.

Втім, це більше схоже на глузування, адже окрім українського державного символу, помилки допущені з прапорами інших країн. Замість англійського прапора зображений британський, а Уельс, що входить до складу Великої Британії, відзначений своїм прапором.

Нагадаємо, на початку року американська компанія на карті позначила Крим територією Росії.  Через що, до речі, прокуратура України розпочала кримінальне провадження проти співробітників компанії.

Нагадаємо, чемпіонат Європи пройде з 10 червня по 10 липня на полях Франції. Україна битиметься в одному квартеті з Німеччиною, Польщею та Північною Ірландією.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень