Активісти дозволили відновити електропостачання Криму

Зокрема, однієї ЛЕП

Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу, депутат Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Рефат Чубаров.

Чубаров розповів, що 5 грудня лідери кримських татар мали розмову з президентом Петром Порошенком.

Було ухвалене рішення запустити електрику на півострів однією з 4 ЛЕП, а саме через гілку "Каховська - Титан".

Він зазначив, що максимальна потужність на цій лінії становить 220-250 МВт. Це, за словами Чубарова, дозволить забезпечувати електроенергією соціальні об'єкти в Криму.

Також він сподівається, що цей жест доброї волі з боку України призведе до звільнення арештованих у Криму кримськотатарських активістів.

При цьому голова Меджлісу попереджає, що відновлення енергопостачання однією ЛЕП може бути припинено наприкінці грудня цього року у випадку невиконання низки умов.

Крім того, Чубаров повідомив, що активісти блокади Криму припинять перевірки автотранспорту на адмінкордоні з півостровом після набуття чинності рішення уряду про заборону вантажоперевезень у Крим.

 Кабінет міністрів завершив розробку проекту постанови про обмеження поставок товарів, робіт і послуг на тимчасово окуповані та непідконтрольні центральній владі території України, її розгляд може відбутися у середу, 9 грудня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень