Ціни на бензин: відомо, чи подорожчає паливо взимку

У світі зростають ціни на нафту

Другий тиждень поспіль на світовому ринку спостерігається зростання ціни на нафту.

Reuters пише, що це відбувається через можливість того, що покращення економічних перспектив Китаю може спровокувати зростання попиту на пальне.

Які ціни зараз

Станом на 20 січня ф'ючерси на нафту Brent на березень подорожчали на 0,35% (до 86,46 долара за барель). Нафта WTI у США підскочила у ціні на 0,6% (до 80,82 долара за барель).

Скільки буде коштувати бензин в Україні?

Директор консалтингової групи А-95 Сергій Куюн вважає, що у січні 2023 року ціни на паливо в Україні не тільки залишаться стабільними, а й можуть навіть здешевшати.

Річ у тім, що зараз на паливному ринку країни накопичилося багато пального. А навіть якщо нафта подорожчає на світовому ринку, то, з огляду на ці запаси, ринок в Україні просто не зможе швидко підняти ціни.

- Великих змін чекати не варто. Зростати ціни на бензин точно не будуть, але я не виключаю, що вони можуть стати менше. Наприклад, усі попередні дні вартість бензину майже щодня знижувалася. Тому, скоріше за все, на наступному тижні ціни будуть стабільні... Цілком можливо, що в межах 2 гривень ціни на пальне можуть опуститися, — розповів експерт.

Скільки бензин коштує зараз

  • Середня вартість пального в Україні становить:
  • бензин А-95 преміум — 51,50 грн/л (на 24 копійок менше за день);
  • бензин А-95 — 50,15 грн/л (-0,28);
  • бензин А-92 — 50,29 грн/л (+0,01).
  • ДП — 53,94 грн/л (-0,15).

Джерело: Новини Live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень