Цієї ночі прогнозують страшенні черги на кордоні. Один з пунктів не пропускатиме автомобілі взагалі

Митниця буде оновлювати програмне забезпечення

У ніч із 30-го на 31 липня Державна митна служба України оновлюватиме програмне забезпечення системи, яке може призвести до затримок під час перетину кордону. 

Починаючи з 23.00 30 липня 2024 року Держмитслужбою заплановано проведення технічних робіт з оновлення серверного програмного забезпечення Єдиної автоматизованої інформаційної системи митних органів. Орієнтовно технічні роботи триватимуть близько шести годин, – ідеться в повідомленні.

У митниці припустили, що під час проведення робіт можуть виникнути перебої у функціонуванні програмного забезпечення, яке використовують посадовці в пунктах пропуску, із загальним збереженням його працездатності.

Тобто можливим буде здійснення пропуску через державний кордон осіб, товарів і транспортних засобів з імовірними затримками, – поінформували митники.

Також зазначено, що під час проведення технічних робіт пункт пропуску «Ужгород-автомобільний» Закарпатської митниці не пропускатиме транспортних засобів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень