Ці жінки не знатимуть горя до кінця життя: Імена, які приносять удачу та успіх

Улюблениці долі

Власницям цих чотирьох імен таланить, як правило, в усьому. Чи майже в усьому

Олена

Олени володіють високим рівнем цілеспрямованості й працьовитості. Всі цілі, які такі жінки ставлять перед собою - реалізовуються і дарують справжню насолоду. Олени не пізнають горя до останнього подиху.

Ольга

Жінка, у якої не буде проблем з фінансами, має ім'я Ольга. Вся справа зовсім не в уміннях і фінансовій грамотності, а в тому, що витрати Ольги контролює доля, не даючи збанкрутувати.

Лідія 

Часто на рівень фінансового забезпечення впливає не тільки працьовитість, а й навколишні люди, які можуть допомагати й забезпечувати Лідію. Однак попри те, що ці жінки не відмовляються від додаткових коштів з боку - вони вміють розпоряджатися фінансами.

Наталія 

Жінки з таким ім'ям вміють покладатися на свою силу і попри падіння кожен раз вставати й починати спочатку. В результаті - це приносить їм успіх. 

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень