Ці дві функції безжально «жеруть» заряд батареї: як їх вимкнути

Без них акумулятор триматиме заряд довше

Колаж: Главред

Якщо ваш смартфон швидко розряджається, причиною можуть бути налаштування, що з’їдають заряд батареї. Розповідаємо, які дві функції варто вимкнути, щоб акумулятор смартфона довше тримав заряд.

Які налаштування вимкнути

По-перше, сильно витрачає заряд сканер оновлень. Коли він увімкнений, гаджет постійно сканує простір у радіусі 30 метрів і намагається підключитися до іншого пристрою.

У багатьох ця функція увімкнена автоматично. 

  • Щоб її вимкнути, потрібно вибрати в меню пункт Google, далі «Пристрій та обмін даними» та натиснути на вкладку «Пристрої».

Друга причина швидкого розрядження батареї – Google Play Захист. Це вбудований захист від шкідливого програмного забезпечення.

Вона кілька разів на день включає автоматичну перевірку, що недоцільно, оскільки на смартфонах за замовчуванням встановлений той чи інший антивірус.

  • Функція знаходиться в розділі «Стан захисту» у налаштуваннях. Щоб вимкнути, потрібно прибрати галочки з пунктів «Допомога покращити захист» і «Сканування програм за допомогою Google Play».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень