Ці 7 простих літніх звичок допоможуть не захворіти, коли прийдуть холоди

Загартовувати імунітет потрібно вже зараз

Готувати свій організм до осінніх та зимових холодів потрібно вже зараз, аби потім не хворіти. Для цього необов'язково купатися в крижаній річці чи займатися загартовуванням.

Що ж потрібно роботи до приходу холодів?

Більше гуляйте

Прогулянки підвищують тонус, імунітет та настрій. Постарайтеся ходити пішки на роботу або з роботи. Якщо у вас немає потреби їздити в офіс кожного дня, то заведіть звичку гуляти 30-50 хвилин  у найближчому парку або сквері.

Відкладіть гаджети

Навчіться відпочивати без комп'ютера або телефона. Гаджети провокують втому очей, навантажують хребет і очі, мозок знаходиться в напрузі. Якщо ж ви не можете без комп’ютера, то робіть вправи для відпочинку очей.

Слухайте класичну музику

Звуки класичної музики мають позитивний вплив на обмін речовин, вони покращують сон та підтримують роботу нервової системи.

Відпочивайте в гамаку

Ідеальне розвантаження для хребта – гамак, який можна повісити на дачі або у дворі. Якщо немає гамака, то можна використовувати тканинний шезлонг. Вони допоможуть хребту відпочити та зняти напругу.

Плавати

Плавання в басейні, річках, озерах під час спеки – це те, що додасть вам необхідної фізичної активності та зміцнить м'язи, а ще й імунітет.

Ходіть по камінню і воді

Це допомагає тонізувати вени, очистити стопи та підвищити імунітет завдяки рецепторам на стопах.

Заведіть нові харчові звички

Завдяки різноманітності овочів, фруктів і ягід влітку можна налагодити роботу кишківника. Підберіть те, що сподобається саме вашому організму. Найкраще, аби  джерела вітамінів вирощували саме у вашому регіоні.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень