Ці 7 подарунків щастя не принесуть: Що не можна дарувати жінкам?

Даруючи жінці презент, треба добре зважити всі за і проти

Люди знають і передають з покоління у покоління тисячі прикмет. Вони стосуються побуту, роботи й навіть любовних стосунків. Є і кілька прикмет щодо чого, чого дарувати жінкам не треба. Є предмети, які замість радості та сюрпризу можуть принести біди і проблеми.

Що не варто дарувати жінці

Якось на 8-ме березня вона отримала у подарунок Порш за 5 млн. грн. Це було у 2018 р.

  • Домашні капці

Капці часто символізують з лікарнею, тож такий подарунок може навіть спровокувати хворобу. Ба більше, якщо вам подарували капці білого кольору, навіть не торкайтеся їх, а одразу викиньте.

  • Перли

Перли завжди символізують сльози. Тож краще обрати прикрасу з інших матеріалів. Ця прикмета походить ще з часів Стародавньої Греції.

  • Засоби особистої гігієни

Деякі жінки такі подарунки сприймають як натяк, що вони не дуже гарно пахнуть чи виглядають. Тож, даруючи мило, можна спровокувати скандал.

  • Гребінець

Цей предмет часто є атрибутом ритуалів. Такий подарунок може спровокувати сварки. Тож краще нехай дівчина сама собі обирає такий предмет для догляду за волоссям.

  • Годинник

Прикмету про годинник, напевно, знають всі. Це – символ відліку до розлуки й ніяк інакше. Дехто навіть вірить, що подарований годинник «забирає роки життя» і, коли він зупиниться, варто чекати біди.

  • Носовичок

Хустинка, як і перли – теж символ сліз і печалі. Краще порадитися з експертом і придбати стильну трендову велику хустку, яку жінка носитиме і на голові, і у волоссі, і як шалик.

  • Люстерко

Дзеркало теж часто є атрибутом різних ритуалів. Кажуть, що такий подарунок забирає красу. Особливо, якщо подарунок робить старша жінка. Якщо вам таку річ подарували, як найшвидше позбудьтеся її.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень