Хто береже береженого: 5 ознак, що ваш янгол-охоронець поруч

Ви точно хоч раз відчували, що вас хтось врятував у небезпечній ситуації

Хочемо ми того чи ні, але поруч з нашим реальним світом є інший – потойбічний. І часто ми відчуваємо чиюсь присутність, або помічаємо, як щастить тоді, коли, задавалося б, усе пропало.

Кажуть, у кожної людини є янгол-охоронець, він завжди перебуває біля правого плеча людини. У хвилини відчаю він нас охороняє і навіть може послати певний сигнал чи підказку.

Як зрозуміти, що ваш янгол-охоронець поруч?

1. Якщо ви довго думали над вирішенням якось проблеми, а потім раптово на небі з’явилась веселка, це ознака того, що ви на правильному шляху.

2. Знаки бачать ті, хто їх шукає. Буває, коли ми сумніваємося, раптом можна почути правильні слова з пісні чи побачити їх на рекламних щитах, чи просто до вас заговорить стороння людина. Все це не дарма, так янгол-охоронець підказує вам шлях.

3. Янгол-хранитель привертає до себе увагу і за допомогою «чисел янгола». Якщо на годиннику ви випадково помітили час, на кшталт 12:12, сміливо загадуйте бажання – ваш добрий захисник поруч, і готовий допомогти.

4. Часто уві сні ви бачите людину без обличчя. Це може бути ваш янгол-охоронець. Прислухайтеся до нічного гостя, він прийшов до вас, тому що ви потребуєте його допомоги.

5. Випадкові гроші, які ви знаходите на вулиці, це – натяк вашого захисника про те, що вас чекають приємні грошові турботи. Особливу увагу варто приділити цифрам на банкноті або монеті, адже вони також можуть мати особливе значення.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень