Ці 4 речі ненавидять майже всі коти

Перелік та причини

Вода

Більшість котів не люблять контакт із водою. Причина –  вода порушує теплоізоляцію шерсті кота і робить його вразливим для холоду та хвороб. Вода може викликати у тварини страх чи недовіру. Тому коти й не люблять купатися.

Гучні звуки

У котів хороший слух, який дозволяє їм орієнтуватися в просторі і полювати на здобич. Однак цей же слух робить їх уразливими для гучних та різких звуків, таких як грім, сирена, пилосос чи музика. Такі звуки викликають у котів стрес, страх і занепокоєння. Тому за можливості постарайтеся забезпечити своєму домашньому улюбленцю спокій та тишу.

Чужі тварини чи люди

Коти цінують свій простір та свободу. Вони не люблять, коли на їхню територію приходять чужі тварини або люди. Коти сприймають їх як загрозу для своєї безпеки.

Доглядові процедури

Коти – дуже охайні тварини, які вміють самі піклуватися про свою гігієну. І вони не люблять, коли їх змушують робити те, що їм не подобається. До таких процедур належать стрижка пазурів, купання, чищення вух чи зубів, прийом ліків чи вакцинація. Це може викликати у кота біль та дискомфорт. Тому краще привчати тварину до доглядових процедур з раннього віку і проводити їх якомога дбайливіше та швидше.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень