Чиновників Рівного лякатимуть іграшковими машинками та крейдою

Активісти хочуть іти в гості до міського виконкому, аби чиновники згадали про дороги

Центральна вулиця міста - Соборона

А точніше, про розмітку на вулицях Рівного. Її, як запевняє рівненський активіст Юрій Дюг, в місті немає. Докази – на фото. Повідомляє Юрій Дюг:

Друзі, трішки фото того безладу, що твориться на дорогах Рівного. Розмітки немає майже ніде. Це лише центральна частина міста. Така безгосподарсність триває вже 6 місяців.

Вулиця Міцкевича

Юрій Дюг запропонував нагадати про це міським чиновникам і пропонує провести перший флешмоб, на який закликає приходити усіх. Особливо – молодих батьків:

Приходьте 12 червня, у понеділок, об 11:00 на Соборну, 12-А біля Рівненської міської ради на сімейний флешмоб «Де розмітка? Безгосподарність на дорогах – вбиває». Приходьте з дітьми, беріть крейду, іграшкові машинки. Так ми нагадаємо в іграшковій формі міській владі, як мають бути розмальвані безпечні вулиці.

Цікаво, що «після анонсованого вчора флешмобу за дивним співпадінням розмітку таки почали малювати». Зокрема, у районі обласної лікарні, на вулиці Київській.

Вулиця Міцкевича

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень