Чиновник у Демидивці привласнив кошти, що передбачені на ремонт шкіл

Мова іде про кошти, що були виділені ще у 20014 році

Як повідомив керівник Дубенської місцевої прокуратури Василь Мартинюк, прокуратурою затверджено та вже скеровано до суду обвинувальні акти стосовно начальника одного із відділів Демидівської районної державної адміністрації та 2 керівників підрядних організацій, через незаконні дії яких розтрачено майже 700 тис грн, виділених державою на ремонт шкіл та інші освітянські цілі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що начальник відділу райдержадміністрації, зловживаючи своїм службовим становищем, без жодних правових підстав затвердив у 2014 році офіційні документи, подані керівниками товариств, щодо фактичного проведення у 4 школах району будівництва котелень та закупівлі навчального обладнання, тоді як насправді вказані роботи досі не виконані.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень