Чи зросте вартість перевезень після відновлення роботи транспорту

Розповідає міністр

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що вартість залізничних і автобусних пасажирських перевезень не зросте після поновлення роботи транспорту. Про це він повідомив на брифінгу, передають Українські Новини.

Те, що стосується залізничних перевезень, там, де, напевно, найбільш чутливе питання, підвищення вартості не відбудеться, - сказав Криклій.

Він зазначив, що міністерство враховує соціальний ефект і важливість такого виду перевезень.

При цьому Криклій уточнив, що маршрутні таксі та автобусні перевізники самі встановлюють вартість спільно з місцевою владою, однак міністр вважає, що на рівні міст тарифи підвищуватися також не будуть.

Він підкреслив, що Мінінфраструктури не радить міській владі зараз переглядати тарифи на перевезення.

Як повідомляли Українськi Новини, Криклій зазначив, що в областях, де завантаженість ліжок у лікарнях, куди доправляють пацієнтів із коронавірусом, становить менш ніж 50%, поновлення регулярних і нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом міським, приміським, внутрішньообласних і міжнародним сполученням почнеться з 22 травня.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень