Чи знайшли вибухівку в центрі Рівного

Нині біля органної зали вже зняли оточення

Близько години у суцільній напрузі перебував центр Рівного. Біля органної зали у Рівному виявили підозрілу сумку. Аби убезпечити рівнян, перекрили рух транспорту. Рятувальники звільнили зупинку громадського транспорту та ухвалили рішення – не зупиняти тролейбуси. Докладніше говорить речник ДСНС Рівненщини, Дмитро Мельник:


На лінію 101 надійшло повідомлення про виявлення небезпечного предмету, сумки, приблизно за 15 метрів від органної зали. Співробітники ДСНС провели евакуацію працівників органного залу, вивели на вулицю близько 10 людей. Також огородили місце знахідки вибухонебезпечного предмета. Під час обстеження предмету працівниками вибухотехнічної служби абсолютного нічого небезпечного виявлено не було. Наявність вибухонебезпечного предмету не підтвердилася. 


Тож нині біля органної зали уже зняли всі огорожі, рух транспорту і зупинку громадського транспорту дозволено.

У знайденій сумці виявили звичайний одяг. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень