Чи забруднене Тинне отрутохімікатами - перевірили у лабораторному центрі

Є добрі новини

Контейнери з отрутохімікатами у Тинному – герметичні. Такі висновки зробили в обласному лабораторному центрі після проведених досліджень.

Нагадаємо: мешканці села скаржилися на те, що

з бетонних контейнерів витікають отрутохімікати.

 

Через них в селі чути неприємний запах, а в людей першить у горлі.

На звернення обласної ради в Рівному скликали комісію з надзвичайних ситуацій і лабораторному центру доручили дослідити довкілля навколо контейнерів. Експерти центру не виявили забрудення, говорить керівник лабораторного центру Роман Сафонов:

За результами досліджень, різних отруйних інгредієнтів, отрутохімікатів у ґрунті не виявлені. Це навколо контейнерів і, тим паче, у житловій забудові. Тобто контейнери - герметичні.

Зауважимо, що органи міської та обласної влади в подальшому мають законсервувати хімікати. Окрім цього, з кількома тоннами хімікатів, що у контейнерах, законсервують ще й пестициди, які лежать неподалік у мішках.

Нагадаємо, що отруйні речовини залишили у Тинному кілька років тому, коли збиралися будувати завод з переробки ртутних ламп. Однак мешканці виступили проти будівництва.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень