Чи працюватиме Рівненський зоопарк, якщо область віднесуть до «червоної» зони карантину

Що кажуть у звіринці

Через стрімке поширення коронавірусу невдовзі Рівненщина може опинитися у «червоній» зоні карантину.

У зв'язку з цим РАДІО ТРЕК вирішило поцікавитися, як за умови посилення карантинних обмежень в обласному центрі працюватиме зоопарк і чи є загроза того, що парк, як і минулого березня, зачинять на карантин. 

Ми маємо надію, що зоопарк працюватиме, адже під час попереднього карантину (ред. у січні) ми обмежували лише доступ до закритих приміщень, тобто до тераріумів акваріумів, а прогулянка парком залишалася відкритою.

 

У цей час ми забезпечували дотримання усіх санітарних норм, відстані, щоб не було скупчення, клали дезінфекційні килимки. Нині ми теж маємо надію на те, що коли буде карантин, то продовжимо працювати, – пояснив директор Рівненського зоопарку Олег Павлюк.

Між тим він зауважив, що коли Рівненщина все ж потратить до «червоної» зони карантину, то міській владі пропонуватимуть дозволити роботу звіринця у режимі парку.

Своєю чергою, у випадку, якщо нам дозволять працювати, ми готові гарантувати дотримання усіх необхідних умов.

 

Звичайно, якщо нас закриють, то зоопарку буде складно. Адже кошти на харчування тварин ми маємо лише від продажу квитків. Тому у разі закриття, ми будемо потребувати якоїсь фінансової компенсації, – розповів Олег Павлюк.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень