Чи існуватиме фракція «Громадського контролю» у Рівнераді?

Вирішували сьогодні на зборах фракції

Нагадаємо, рішення про розпуск фракції та заборону використання символіки та назви «Громадського контролю» вчора оприлюднив керівник партії Роман Денисюк. Однак, рішення про розпуск фракції можуть ухвалювати лише її члени у раді.

Під час обговорення цього питання на зборах фракції, думки п’ятьох її учасників розділилися. Керівник фракції Святослав Стельмащук та Любов Романюк підтримали думку про те, що фракцію необхідно розпустити, адже в ній немає політичної єдності. Святослав Стельмащук сказав з цього приводу наступне:

Я підтримую рішення про розпуск партії. Адже бачимо, що протягом року у нас немає спільної позиції. Наша фракція постійно приймає участь у голосуванні, але немає єдиної позиції, тому я не вважаю за доцільне далі перебувати у цій фракції

Втім, серед депутатів знайшлися і опоненти. Адже Роман Яворський, Святослав Євтушенко та Тетяна Чубай виступили проти розпуску фракції. Святослав Євтушенко говорить, що до фракції їх обирала не партія, а люди:

Так, як люди проголосували, так і має бути. Я те не в захваті, я теж можу сказати, що не ті у фракції. Я всіх поважаю, і в кожного з нас є свої амбіції і кожен має рухатися в свою сторону, але так склалося, що люди обрали саме нас. І тому ми повинні працювати як фракція «Громадського контролю

Тож шляхом голосування більшості було ухвалене рішення не розпускати фракцію. Її головою і в подальшому залишатиметься Святослав Стельмащук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень