Чи є в аптеках Рівненщини дефіцит медичних масок та антисептиків

Постачання налагоджене

На початку епідемії коронавірусу в аптеках Рівненщині маски та антисептики були дефіцитним товаром.

Їх можна було знайти лише у поодиноких аптечних мережах. Однак нині проблеми з наявністю засобів індивідуального захисту в аптеках області вже немає.

Про це розповів заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

За його словами, на сьогодні значно знизилися й ціни на засоби індивідуального захисту. На Рівненщині їх контролює облдержадміністрація.

Щодо аптек у селах, то керівництво області готове приймати інформацію про  недостатню кількість ліків чи засобів індивідуального захисту. У ті аптеки, де не вистачає таких засобів, їх обов'язково поставлять.

Посадовець також розповів, що проблеми з наявністю засобів індивідуального захисту немає й у лікарнях області. Необхідними засобами вони забезпечені мінімум на 1,5 місяці. Крім того, сьогодні область отримає чергове постачання засобів індивідуального захисту. Їх розподілять по всіх медзакладах Рівненщини.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень