Чи допомагатиме місто ремонтувати будинки?

Одним з резонансних питань на засіданні бюджетної комісії Рівненської міської ради став розподіл фінансування на ремонт в будинках міста

Нагадаємо, з 1 липня вступив в дію закон про те, що всі будинки за рік повинні перейти з-під юрисдикції ЖКГ на баланс ОСББ або управлінської компанії. Таким чином, всі будинки втрачають можливість цілковитого фінансування з міста.

Враховуючи те, що не всі будинки, що вже не належать ЖКГ, мають можливість оплатити необхідні ремонтні роботи, була розроблена спеціальна програма, що передбачає співфінансування з місцевого бюджету.

Якщо будинок перебуває  не в аварійному стані, то мешканці повинні сплатити 60% суми, а місто, відповідно, 40%. Втім, якщо будинок визнано аварійним, то витрати на капітальний ремонт в ньому на 90% бере на себе місто.

Проте, в членів комісії виникла низка питань до проекту рішення, тому він був відправлений на довивчення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень