Лідер гурту «Ot vinta» Юрій Журавель з Рівного підозрює корупцію у відборі на Євробачення (ВІДЕО)

Гурт вперше подавав свою пісню на конкурс

«Ot vinta» хотіли представляти Україну на Євробаченні своєю піснею «Чупакабра». І на початку лютого виклали її в інтернет зі словами «Віримо у перемогу, сподіваємось на вашу підтримку на конкурсі»: 

Журавель Юрій Zhuravel Yuriy 2 лютого о 13:15 · Нарешті настав час відкрити таємницю. Ось вона! #Чупакабра! Саме з цією піснею ми будемо боротися на Євробаченні 2019. Вже без упину іде процес підготовки. Шиються жовто-чорні, постапокаліптичні, стімпанкові костюми з велетенськими брилями-сомбреро. Інструменти-трансформери проходять випробування у музичних та піротехнічних маневрах. Анімація з ефектом присутності на стадії втілення. Кожного дня ми тренуємось, щоб удосконалити мексикансько-українську хореографію. Віримо у перемогу! Слово #ЧУПАКАБРА зрозуміло кожному мешканцю планети Земля, а наш запальний мотивчик примусить співати її разом з нами. Українці зрозуміють прихований зміст :). Чекаємо ваші версії разом з порадами тут у коментарях. А головне, дуже сподіваємось на вашу підтримку на конкурсі та поширення цього доробку вже зараз, де б ви не були. Eurovision Ukraine - Євробачення Україна

Це притому, що ще 22 січня на сайті національного відбору на Євробачення була інформація про виступи півфіналістів конкурсу, серед яких «Ot vinta» не було.

Лідер гурту Юрій Журавель пояснює це тим, що їм ніхто офіційно не повідомляв, чи їхню пісню відібрали. І заявляє, що відбір проходив непрозоро:

Вже протягом трьох років по-моєму (з часів Джамали) скасоване взагалі народне голосування в інтернеті, по смс-ках, тобто національний відбір проходить взагалі у закритому вигляді.

 

Тобто це вирішує якесь там журі, продюсерська рада можливо. За правилами, ми не маємо права оскаржувати їхнє рішення.

 

Я чесно кажучи, не можу зрозуміти, чому так закрито все.

За словами музиканта, «Ot vinta»  ще раз довели і собі, і народу, що шоу-бізнес в Україні - згори і донизу корумпований. Тому вдруге йти на Євробачення Юрій Журавель не бачить сенсу.

До речі, музиканти кажуть, що й пісня "Чупакабра" - про корупцію. Говорить Юрій Журавель:

Сподіваюсь, що українці у політичному плані побачать тут і корупцію, з якою борються вже декілька десятиліть.

 

Можливо, хтось побачить, що це пісня про дуже пристрасне кохання.

 

Можливо, це пісня про якісь дитячі страхи  і психологічні розлади всередині якоїсь людини.

 

Тобто інтерпретацій декілька. Але яка з них найправильніша – це вже загадка.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень