«Чудовий пранк», «Натяк на федерацію?», «Усе буде Україна». У мережі обговорюють, як Арестович привітав Америку з Днем незалежності

Long live USA та Україна!

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович на своїй сторінці в Instagram опублікував фото американського прапора в кольорах українського.

Виглядало це так:

«І нарешті: з Днем незалежності», – написав він.

Підписники по-різному відреагували на пост.

«Чудовий пранк», – прокоментувала maridement.

«Бо все буде Україна», – заявив incleare_lady.shop.

«Бракувало тільки міжнародного скандалу з Америкою», – написав varyag2309.

«Натяк на федерацію?» – запитав andrey_orlov_invest.

ДОВІДКОВО:

  • День незалежності США – 4 липня, але, імовірно, у зв'язку з різницею в часі пост було опубліковано 5-го числа.

  • Арестович народився в Грузії 1975 року. Освіту здобув в Одеському інституті Сухопутних військ (зараз – Військова академія Одеси). З 1999-го до 2005 року працював у Головному управлінні розвідки. Здобув звання майора запасу. Вивчав психологію та теологію, працював актором театру і кіно.

  • З 2014 року Арестович активно коментував в українських ЗМІ події на воєнну тематику, зокрема війну на Донбасі, а також писав про це у Facebook.

  • 28 жовтня 2020 року він став радником і фактичним спікером української делегації у тристоронній контактній групі в Мінську (ТКГ) щодо врегулювання ситуації на Донбасі. За його словами, рішення про призначення ухвалив тодішній голова української делегації у ТКГ, перший президент незалежної України Леонід Кравчук.

  • Майже за місяць, 1 грудня 2020 року, глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив Арестовича позаштатним радником із питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони.

  • Після вторгнення РФ в Україну Арестович публічно коментує ситуацію на фронті як радник Офісу Президента.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень