Чотири щоденні звички, через які ви постійно хворієте

Усі вони пов’язані з особистою гігієною

Нехтування ретельним миттям рук

Це один із найпростіших способів заразитися чимось, навіть не підозрюючи про це. Небезпеку становлять не самі мікроби на руках, а те, чого саме ви брудними руками торкаєтесь. Мікробам легко потрапити до організму через слизову носа, рот та повіки. Також небезпечно чіпати обличчя.

Ви миєте в душі не всі частини тіла

Під час душу потрібно мити пахви, область під грудьми, навколо паху, в сідничній складці та інших місцях, де є шкірні складки. І спину – її теж треба ретельно мити. Про ноги, шию і за вухами вже й згадувати не будемо – це обов’язково.

Чистите зуби раз на день?

Зуби треба чистити двічі на день, це мінімум. Краще щоразу після їди. Крім щітки треба використовувати зубну нитку. Пов'язано це з тим, що навіть при хорошому чищенні зубів між зубами можуть залишаться частинки їжі. В результаті це може призвести до карієсу та інших захворювань ротової порожнини.

Надто часте миття обличчя

Важливо не вмивати обличчя частіше, ніж два рази на день. Це якщо про звичайний період, коли немає спеки.

Якщо ви станете мити обличчя з засобами для вмивання, то фактично вимиваєте зі шкіри й корисні речовини, шкіра втрачає пружність, природну зволоженість. Інколи звичка частого миття призводить до тих же проблем, що й невмивання, зокрема погіршує стан запалень на шкірі й призводить до акне.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень