Чотири предмети, через які не можна переступати, щоб не притягнути нещастя: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Езотерики кажуть, що найчастіше магічні ритуали проводять за допомогою кількох банальних предметів. Їх можуть підкинути людині додому, на подвір’я, або на дорогу.

Щоб не притягнути нещастя, ці речі не можна брати в руки і не можна переступати через них.

 

Голки або булавки

З допомогою булавки часто розлучають закоханих, а голкою наводять біди та нещастя на людину. Вважається, що метал гарно втягує негативну енергію, а булавка, яка не має отвору, не дозволяє цій енергії втекти.

Таким чином негатив крутиться довкола предмету і потім вражає людину, яка цю булавку знайде. Голки та булавки — це найпопулярніші “інструменти” відьом

 

Хліб

Хліб був популярним предметом для магічних заклинань у давнину. Тоді, хліб часто передавали один одному в дар, і інколи на нього могли навести порчу. Її мета була позбавити людину багатства та приректи на бідність;

Дзеркало

Це один з тих предметів, який краще пошвидше знайти та викинути. Дзеркало — дуже потужний інструмент магів. З його допомогою вони наводять найсильніші порчі, мета яких довести людину до могили.

Переважно дзеркало ставлять близько до вхідних дверей квартири чи будинку в якому живе жертва. Чим довше дзеркало лежатиме коло вашої домівки тим гірше ви себе почуватимете.


Сіль

Це не дуже сильний інструмент для магічних заклинань. Часто його використовують виключно, щоб доставити комусь багато дрібних проблем. По іншому кажучи, щоб насолити. Надто серйозної загрози такі пороби не несуть.

Знавці говорять, що викидати схожі речі потрібно з допомогою папірця, чи рукавички, яких теж треба одразу позбутися.

Джерело: gsminfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень