5 оберегів під подушкою, які відганяють зло та притягують гроші: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Сіль

Сіль, як вважали наші предки, захищає від злого ока. Коли у житті починались неприємності або переслідували невдачі, наші прабабусі клали під подушку полотняний мішечок із сіллю.

Монета

Монета під подушкою може сприяти налагодженню фінансової ситуації у сім’ї. Згідно з повір’ями, монетка, що знаходиться під подушкою, може відкрити грошовий потік.

Процедуру бажано проводити на Молодий місяць. Тоді результат може бути максимально сильним.

І монетку, що лежить під подушкою, більше вже не варто використовувати в розрахунках. 

Часник

Часник здавна вважався сильним оберегом від хвороб і негативної енергії. Щоб захистити свій дім від зла, наші предки клали головку часнику під ліжко. А якщо хтось мав проблеми з безсонням, клали головку часнику під подушку;

Лавровий лист

Згідно з прикметами, лавровий лист володіє потужною енергетикою. Здавна люди вважали, що  достатньо покласти під подушку один лавровий листок – і з’явиться багатство.

Мак

Мак, освячений на свято Маковія, вважали оберегом від лихого ока. Його клали під подушку дитині, яка засинала у неспокої. Дорослим клали під подушку – від нічних жахів  і мігрені.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень