Чорновол вручили офіційне обвинувачення в убивстві (СКАН/ФОТО)

«За участь у Революції Гідності», - як вона каже

Тетяна Чорновол та частина вилученої у неї зброї

Колишньому депутату Верховної ради Тетяні Чорновол вручили обвинувальний акт. Екснардепа звинувачують в умисному вбивстві.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Ось, щойно вручене обвинувачення за участь у Революції Гідності», - прокоментувала ексдепутат.

Відзначимо, на початку травня Печерський районний суд міста Києва виніс постанову, якою дозволив слідчим Державного бюро розслідувань на вилучення оригіналів посвідчень на нагородну зброю колишнього народного депутата.

Чорновол у відповідь на це зазначила, що в ході обшуку слідчі вилучили у неї зброю, і додала, що не розуміє, навіщо забирати посвідчення.

Автомат та пістолет вилучені з будинку Чорновол

Нагадаємо,

10 квітня слідчі ДБР провели обшуки вдома у Чорновіл у рамках справи про загибель людини під час пожежі в офісі Партії регіонів під час Майдану. Пізніше стало відомо, що їй вручили підозру.

 

Крім того, 16 квітня Печерський райсуд Києва обрав їй запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, проте 24 квітня пом'якшив його до нічного домашнього арешту.

Той самий підпал офісу Парті регіонів на вулиці Липській

Слідчі ДБР інкримінують Тетяні Чорновол підпал офісу Парті регіонів на вулиці Липській у Києві 18 лютого 2014 року, де в результаті помер охоронець/сторож.


Чорновол звинувачують в умисному заподіянні смерті іншій людині, скоєному за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень