Чому перша екопарковка у Рівному може стати останньою

Її місце розташування не дуже вдале, зауважив ініціатор зеленої стоянки

У Рівному облаштували першу ЕКОпарковку. Стояка, під якою між бетонними решітками ростиме живий газон, розташована на вулиці Пластовій за готелем Мир. Про це ми писали тут:

У Рівному тепер можна залишити авто на екопарковці

Проект екопарковки позаторік виграв конкурс фінансування з громадського бюджету. Її ініціатор - депутат Рівнеради Святослав Євтушенко - незадоволений обраним місцем парковки, бо, каже, раніше зелену стоянку планували облаштувати на вулиці Данила Галицького у дворах . Але через  комунікації цього зробити не вдалося:

Для нормального росту трави необхідна достатня кількість сонячних променів. Для екопарковок дворові місця підходять ідеально: автомобілі ставлять там вночі, а вдень транспорт забирають. 

Місце, де зробили екопарковку у Рівному справді не дуже вдале. Бо там ситуація кардинально інша. Автомобілі стоятимуть там вдень і затінятимуть траву.

Екопаркова, розрахована на три автомобілі, коштувала місту понад 100 тисяч гривень.

Святослав Євтушенко зауважив, що це не дорожче, а ніж облаштовувати звичайну асфальтовану паркову. Тож, якщо екопарковка на Пластовій себе виправдає і трава буде добре рости, подібні стоянки можуть з'явитися і в інших мікрорайонах міста.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень