36 спроб - і безрезультатно: у дитячу поліклініку Рівного неможливо дотелефонуватися

На це поскаржилися наші читачі

Розповіли, що дотелефонуватися ні на мобільний, ні на стаціонарні номери у поліклініку №3 на вулиці Грушевського неможливо. А коли почитали відгуки про цей медзаклад на сайті google, зрозуміли, що така проблема у багатьох додзвонювачів. Так, одна жінка

36 разів за день набирала номери телефонів поліклініки, і так і не змогла дотелефонуватися.

А ще на сайті скаржилися на реєстраторів цього медзакладу, які буцімто п’ють чай годинами і розмовляють по телефону про власні справи.

Раїса Піскунова - заступник головного лікаря Центр первинної медико-санітарної допомоги «Північний», до складу якої входить ця дитяча поліклініка, прокоментувала це так:

Не може бути такого. У нас всі додзвонюються. Працюють усі телефони. Може, зайнято було. Але телефони відповідають постійно.

 

У нас є два стаціонарні телефони 28-34-49 і 28-87-29, і один мобільний 067-361-36-94. Можливо, на мобільний важко дотелефонуватися, бо всі телефонують на мобільний, а в ньому швидко сідає батарейка. Можливо, сіла батарейка. Поки під заряджала, тих півгодини міг не працювати.

Раїса Піскунова каже, що вже порушували перед головним лікарем питання про те, щоб запровадити ще один мобільний телефон, бо одного закладу недостатньо. І порадила, якщо не можна дотелефонуватися у поліклініку, набирати номер телефону лікаря, з яким уклали декларацію. Ще дала номер завідувачів амбулаторій 28-24-53.

Що стосується чаювання і не пов’язаних з роботою розмов по телефону реєстраторів поліклініки, то Раїса Піскунова запевнила:

Такого нема. Біля телефону завжди сидить людина. У нас працюють два реєстратори. Одна - біля віконця, друга – на телефонах. Одночасно по трьох телефонах людина не може говорити. Бере слухавки по порядку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень