Половина рівнян - у «червоному списку»

Рівняни активно підписують декларації зі своїми сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами. Станом на початок вересня половина мешканців обласного центру обрали свого лікаря.

Ці показники тішать керівництво управління охорони здоров’я міста. Його очільник Віктор Іськів повідомив таке:

У нас є вже є 122 тисячі підписаних декларацій, це понад 50% населення. Ці люди в умовному «зеленому списку». Ті люди, які не підписали декларацію із своїм сімейним лікарем, терапевтом чи педіатром, опиняються у так званому «червоному списку». Їм буде надаватись медична допомога, але, коли вони звернуться у медичний заклад, то ними займатиметься лікар, який на той момент буде вільнішим, а не той, який знає їх.  

Зауважив Віктор Іськів, що грошей на обслуговування цих пацієнтів вистачить. Усі три центри первинної медико-санітарної допомоги, тобто колишні поліклініки,уклали угоди з Національною службою здоров’я. Очікується, що у четвертому кварталі зі служби надійдуть кошти у сумі 23 млн гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень