Чому ЗСУ не можуть знищити русню під Маріуполем просто зараз. Пояснює Арестович

Ми обов'язково переможемо та помстимося за Маріуполь

Зняти блокаду з Маріуполя зараз неможливо. Однак місто не здадуть у жодному разі. Про це заявив радник голови ОП Олексій Арестович.

Він пояснює, що ЗСУ ведуть важкі бої на півночі Волновахи Донецької області. Там сили окупантів переважають. Інші українські підрозділи перебувають за 100-120-150 кілометрів від Маріуполя.

Мало того, що їм треба здолати оборону противника ще там, де вони перебувають… Допустимо, вони пробили. Хоча звідки взяти ці резерви, щоб вони пробили і перейшли до наступу? Вони самі там тримають оборону. Вони не пройдуть понад 120 кілометрів у голому степу під ударами авіації з Криму і Ростовської області. Тому воєнного рішення на цей момент по Маріуполю немає» — розповів Арестович.

Він також наголосив, що задля деблокади міста застосовуватимуть механізм дипломатії. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень