Чому здорові чоловіки не хочуть йти воювати - пояснив Герой України з Рівненщини (ФОТО)

«Мотивовані закінчилися», - каже він

Анатолій Банацький

Через особливості мобілізації нині здорові чоловіки не хочуть воювати, вважає 46-річний головний сержант гірсько-штурмової роти 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Анатолій Банацький.

До війни він працював водієм і займався ремонтами на Рівненщині. У перші тижні війни пішов у військкомат і напросився в бойову бригаду.

– Зараз мобілізують заради показників, на якість не дивляться, - каже Анатолій. - Оці відео з ТЦК-шниками, котрі хапають перехожих на вулицях, б’ють, знущаються й запихають у бусики…

 

Думаю, ці люди там просто прижилися, вони не були на передовій. Той, хто був, так не поводиться.

 

Коли усвідомлюєш, що, можливо, йдеш лише в один бік, то дивишся на життя по-іншому, розумієш, що головне…

Також військовий розповів, що і з мобілізованих нині практично нема кого брати у військо:

- Недавно я їздив за поповненням і переді мною вишикували 50 чоловіків, що пройшли кількамісячну підготовку на полігоні. 

 

Хтось стоїть напоготові з пачкою медичних документів про хвороби, на когось поглянеш і розумієш – усе життя пив. То я зміг вибрати тільки одного!

 

У нас страшний дефіцит бійців, але брати людей, щоб просто заповнити штатку, я не буду. Бо толку з них ніякого, скоріше тягар…

Джерело: Українська правда

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень