Чому від червоного вина завжди болить голова?

І що погіршує, а не рятує ситуацію

Вживання окремих алкогольних напоїв спричиняє доволі сильне похмілля. Болить голова наступного дня, зокрема, від червоного вина, повідомляє The Sun.

Через що болить голова від червоного вина?

Воно містить у своєму складі такі природні елементи, як тірамін та гістамін. Вони, як стверджується, наступного ранку часто можуть викликати головний біль через звуження кровоносних судин.

Деякі люди навіть стверджують, що у них з'являється головний біль і навіть мігрень вже за 15 хв після вживання червоненького.

Дієтолог Керрі Бісон пояснила, що алкоголь може знизити рівень дружніх бактерій у нашому кишківнику. Те ж саме можуть зробити і продукти, які зазвичай вживають разом зі спиртними напоями, – з високим вмістом цукру, жиру й сильно оброблені. Таким чином кишківник та наявні в ньому бактерії зазнають «подвійного удару».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень