Чому в домі не водяться гроші: народні прикмети

Головні помилки у поводженні з грошима, за спостереженнями наших предків

Гроші вміють ображатися

Якщо купюр у гаманці стає усе менше або вам заплатили менше, ніж ви очікували, то спересердя кинута фраза: «І за ці копійки я повинен горбатитися?!», має здатність відвернути фінансовий успіх.

Тому предки радили не говорити вголос фрази, які могли б «образити» гроші, на кшталт: «Чорт би побрав ті гроші», «Як дістала ця бідність», «Гроші - не головне».

 

Неправильне зберігання

Зберігаєте гроші у шкарпетці чи під матрацом? Серед сторінок детективного трилера? Не варто цього робити! Гроші енергетично чутливі до негативу.

Правильно чинять ті, хто тримає гроші в кухні, на холодильнику. Адже найкращі місця для притягання грошей - біля вхідних дверей і на кухні.

 

Поспішне витрачання

Предки вірили, що гроші, які ви отримали у якості зарплати, чи подарунку, мають переночувати у домі.

Витративши гроші у той день, в який вони прийшли, ви запускаєте енергію швидких витрат.

 

Позичати можна не у кожен день тижня

Не позичайте гроші у вівторок - «усе життя в боргах будете», говорили наші предки. Також не варто давати в борг у понеділок і робити в цей день великі покупки.

Не варто брати в борг, а також віддавати гроші ввечері, інакше вони просто перестануть у вас водитися. Причому віддавати гроші варто тільки правою рукою, а позичати - лівою.

 

Порожній гаманець

Предки вірили, що порожній гаманець притягує бідність, тому ніколи не витрачали все до останньої копійки.

Відмова від здачі

- Дріб'язку не треба, - часто можна почути фразу від покупця. Саме ця зневажлива фраза щодо дрібних монет відвертає від людини прихід нових грошей.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень