Чому сіль та цукор не можна зберігати разом: народні прикмети

Продукти можуть принести в житло як успіх, так і розлад

Наші прабабусі вірили, що зберігаючи цукор і сіль по різних шафах, члени сім'ї будуть менше конфліктувати.

Якщо ж ці два продукти зберігати в одній шафі, а ще гірше – поставити їх впритул один до одного, то сварки і скандали у домі не стихатимуть ніколи.

Згідно з прикметами, насипати цукор та сіль потрібно в непрозорі ємності, щоб продукти не ввібрали в себе зовнішній негатив.

Сіль і цукор повинні міститися в закупореному вигляді. Недбалість в цьому плані спричинить за собою людський поголос і плітки, якими буде оповита сім'я.

При життєвих негараздах, наші бабусі посипали кути кімнат манкою. Вірили, що крупа забере на себе частину проблем. Через добу її можна просто вимести.

Борошно в усі часи символізувало достаток. Його зберігають в затишному місці, далеко від чужих поглядів. Упаковка повинна бути щільна і розсипати борошно не слід, інакше можна спровокувати домашню перепалку.

Пшеничну крупу зберігають в коробці з золотистою кришкою. Тоді вона стане притягувати щастя в сім'ю.

Дбайливого до себе ставлення вимагає і лавровий лист.

Бажано його скласти в прозору баночку і поставити десь в кухні. Лавр — захист від заздрості, негативів, негараздів. Його аромат руйнує багато недобрих посилів.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень