Чому потрібно прати новий одяг: приготуйтеся здивуватися!

Існує декілька причин

Купуючи новий одяг, ми хочемо негайно його вдягнути на себе. Однак така ініціатива загрожує неприємними наслідками, про які багато хто навіть не здогадується.

Ось список деяких причин, чому потрібно прати одяг після покупки.

Видалення хімічних речовин

На підприємствах одяг можуть обробляти спеціальними засобами для запобігання псуванню тканини під час транспортування та зберігання.

Формальдегіди здатні викликати подразнення шкіри та стати причиною алергії у людей. Прання нових виробів значно знизить ризик побічних явищ.

Усунення бактерій

При зберіганні одягу в тканині накопичується бруд та пил, і прання нових речей своєчасно захистить вас від можливих бактерій та хвороб.

Поліпшення виду речей

Новий одяг часто має бирки, ярлики та інші елементи, які в процесі носіння можуть залишати сліди на новому одязі. Прання речей прибере такі сліди своєчасно та освіжить тканину.

Тож, прання нового одягу є необхідною процедурою, яка допоможе видалити забруднення та хімічні речовини з одягу, покращити його зовнішній вигляд та зробити комфортним для носіння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень