Чому не можна стояти під сходами: народні прикмети

Прикмети про сходи від наших пращурів

Сходи у наших предків були символом докладених зусиль людини для досягнення якої-небудь вершини, духовного розвитку, поліпшення в області фінансів, подолання різних життєвих етапів.

Так як сходи асоціюються з успішністю, існують також пов'язані з ними прикмети, порушуючи які можна позбавити себе удачі.

Найбільш відома прикмета – прохід під сходами, віщує недобре. Пращури вірили, що це може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям. Також, згідно із прикметами, не можна стояти під сходами, інакше удача відверенться.

Зустріч з кимось на сходах — до неприємностей. Порада: перечекайте, поки людина мине вас. Якщо на це немає часу, перетинаючись з суб'єктом, краще схрестити пальці.

Недоброю прикметою вважалося спіткнутися при спуску зі сходів. І навпаки, якщо ви спіткнулися, здійснюючи підйом вгору — чекайте вдалого збігу обставин.

Падіння на сходах віщує втрату цінностей або грошей.

Краще не намагатися взяти якийсь предмет, простягаючи руку через щаблі. Це віщує серйозні неприємності.

Не варто вибирати робоче місце, яке знаходиться навпроти сходів. Кажуть, це прикмета, що ви довго на цій роботі не затримаєтеся.

Сходи, які мають непарне число сходинок, здатні принести щастя тому, хто пройде їх, жодного разу не спіткнувшись.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень