Чому не можна позичати ліки: народні прикмети

Прикмети про ліки

Наші пращури вірили, що ліки не можна позичати. Вважали за краще просто віддати потребуючій людині медпрепарат, не чекаючи, щоб вона його повернула.

Вірили, що якщо віддаси ліки безкоштовно, то вони тобі більше ніколи не знадобляться.

Віддавати ліки із дому не можна у неділю та після заходу сонця, у цьому були переконані наші предки. Інакше є ризик, що хтось у домі захворіє.

Також існує прикмета, що не можна класти ліки на ліжко.

Якщо тримати мікстури і таблетки на ліжку або поруч з ним, то у свідомості може оселитися тонка енергія хвороби, яка в подальшому може проникнути і у ваше тіло.

Також не можна забувати ліки у лікарні, інакше, згідно із прикметами, доведеться сюди повернутись.

Згідно зі ще однією прикметою, не можна зберігати ліки так, щоб їх бачили сторонні. Краще заховати медикаменти подалі від чужих поглядів. Інакше хвороба буде затяжною, вірили наші пращури.

А ще, згідно з прикметами, не можна зберігати вдома медикаменти, у яких закінчився термін придатності. Цим ми притягуємо енергетику хвороби у дім, яка буде важко піддаватись лікуванню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень