4 способи привернути до себе багатство: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Створюємо грошовий потік

У звичайному житті для цієї мети підійде глиняна або фарфорова скарбничка. За народними прикметами, перераховувати гроші у ній не можна, її не можна повністю заповнювати, а лише на чверть.

Не скаржимося на відсутність грошей

Предки вважали, що нарікати на відсутність грошей не можна. Так притягується енергетика бідності і гроші відвертаються від людини.

На запитання про гроші відповідали, що на життя вистачає.

Заповнюємо пустоту

Здавна вірили, що гроші мають властивість «витікати» від людини. І, як правило, «витікають» вони від неакуратних та  неохайних людей.

Тому, щоб у домі водились гроші, потрібно підтримувати у ньому чистоту. Вдома не повинно бути капаючих кранів, а в одязі – дірок.

Також не можна, щоб гаманець, або схованки для грошей були порожніми. Там має бути хоча б одна монета чи купюра.

Не беремо чуже

Вважали, що не можна піднімати гроші та коштовності на перехресті чи дорозі. У народі вірили, що ці речі небезпечні. Нібито їх підкидають для того, щоб перевести своє безгрошів'я на іншу людину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень