Чому не можна дарувати свічки: народні прикмети

Наші пращури вважали, що такий подарунок може накликати неприємності

Під час відключень світла свічка, на перший погляд, здається дуже корисним подарунком. Проте наші предки вірили, що такий подарунок може принести в будинок лихо.

Чому не можна дарувати свічки

Здавна свічки вважали предметом із сильною енергетикою. Наші пращури вірили, що віск, з якого роблять свічки, має здатність вбирати енергетику – як позитивну, так і негативну. Зі свічкою люди моляться, вінчаються, поминають померлих, зустрічають свята.

Приймати свічки у подарунок можна лише від тих людей, яких ви добре знаєте та впевнені, що вони щиро бажають вам добра. Дарувати можна тільки ті свічки, які виготовлені не з воску.

Не варто приймати свічки в подарунок від малознайомих людей, особливо якщо ви не знаєте, що у них на думці. Але якщо ви прийняли такий подарунок і помітили, що свічка дивно горить або тріщить — загасіть її, винесіть з дому і закопайте в землю. Можливо, така свічка була подарована зі злим наміром.

Прикмети про свічки

Якщо свічка в будинку горить ясно і без перебоїв – це віщує приємні новини та спокій у будинку.

Не запалюйте одну свічку від іншої, особливо якщо у вас їх багато — можуть бути серйозні проблеми з грошима.

Категорично не можна задмухувати свічки в будинку. Найкраще гасити їх пальцями або спеціальним ковпачком. Задувати прийнято тільки ті свічки, які знаходяться на іменинному торті.

Ніколи не приносьте в дім знайдені свічки.

Якщо свічка в будинку випадково впала або згасла — чекайте на неприємні новини.

Джерело: meta.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень