Чому насправді люди ходять до церкви? Відповідь ви ще довго не зможете забути

Поруч так багато людей, які все знають, але самі неідеальні

Кожен повинен ходити до храму з власної волі – без примусу, цькування чи ультиматумів. У кожного має бути своя мета, з якою він іде до церкви.

Подаємо вам без змін пояснення жінки, яка розповіла своїй онуці, для чого ходить на зустріч до Бога.

Цей текст вартий вашої уваги

Якось одна старенька жіночка розповідала своїй маленькій онуці, що саме у храмі людина може знайти спокій душі та пережити важкі часи свого життя.

Ставши дорослою, у дівчини почали з’являтись життєві труднощі. Вона згадала слова бабусі й вирішила відвідати храм.

Прийшовши у храм, там до неї підійшла інша жінка та зробила зауваження, що та неправильно тримає руки. Після підійшла інша та зауважила, що дівчина не там стоїть. Потім підійшла ще одна та зробила зауваження, що та прийшла не у тому одязі. А ще чоловік, який стояв поруч сказав, що вона не правильно хреститься.

За цими подіями спостерігала ще одна жінка. Вона вирішила підійти та зробити всім зауваження. Жінка запропонувала придбати у церкві книгу, де розповідається про поведінку у церкві.

Доросла онука вийшла із храму, сіла на східцях та почала лити сльози від сорому. Тут вона почула голос, який поцікавився, чому вона плаче. Піднявши очі вона побачила Ісуса та сказала Йому, що її не пускають до храму.

Ісус обійняв дівчину, заспокоїв її та сказав, що Його іноді теж туди не пускають. Не слід дивитись на вигляд людини, яка заходить у храм, а важливо те, що знаходиться у людини у серці.

Джерело: aktualno

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень