«Чому ми повинні мерзнути через Україну?», — сказав блондин з «Modern Talking». Йому відповів Кличко

Володимир запросив німецького співака в Україну

Дітер Болен / Володимир Кличко

Колишній учасник німецького дуету «Modern Talking» Дітер Болен заявив, що санкції проти Росії – це помилка, бо через це потерпають люди в Європі. Зробив він це ще наприкінці серпня на саміті фундаторів Університету підприємців, але відео завірусилося в мережі лише днями. Ось що сказав Болен:

Якби ми не ввели санкції і люди розсудливо сіли за стіл, то зараз нам би не довелося займатися цією дурнею. Тепер ми маємо замерзнути і це відстій…  Чому ми повинні мерзнути через Україну?

Володимир Кличко, який тривалий час жив і тренувався в Німеччині, відповів Дітеру Болену у твіттері:

Вам, Дітер Болен, байдуже, що тут гинуть люди? Вам байдуже, що путін ракетами хоче знищити нашу країну? Вам байдуже, що ми спостерігаємо геноцид усього українського? Економічна ситуація зараз є серйозним викликом для багатьох людей, у тому числі в Німеччині.  Але це росія напала на Україну. Як можна навіть думати про ведення бізнесу з цією країною?

В ефірі «BILD Live» Володимир Кличко також запропонував Дітеру Болену скласти власну думку щодо всього, що відбувається:

Якщо Дітер Болен приїде в Україну і на власні очі побачить, як працює країна під час війни, то це допоможе йому зрозуміти світ краще.

Нарвався 68-річний Дітер Болен і на критику Саскії Ескен з Соціал-демократичної партії Німеччини. Тож тепер він включив задню і заявив:

Я не бажаю нічого, крім того, щоб ця загарбницька війна закінчилася, щоб припинилися страждання в Україні і ми всі знову могли жити в мирі. Я категорично проти війни.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень