Чому мити посуд господарським милом - хороша ідея?

У цьому переконані досить багато господинь

Попри широкий вибір мийних засобів багато господинь надають перевагу господарському милу. Компоненти, які входять до традиційних мийних засобів, небезпечні для організму людини. При полосканні посуду вони змиваються не в повному обсязі, а значить, потрапляють в шлунок разом з їжею. Токсини накопичуються і поширюються по організму, що призводить до поступового зниження імунітету, появи і розвитку алергічних реакцій.

Як «працює» господарське мило

До складу мила, на відміну від побутової хімії, не входять ПАР і фосфати. Головні складові — жирні кислоти і луг. Тому господарське мило, безперечно, має ряд вагомих переваг:

  • - гіпоалергенність;
  • - екологічність;
  • - ефективність (мило бездоганно справляється із забрудненнями, жиром і бактеріями);
  • - доступність і економічність (мило можна придбати в будь-якому магазині, а його вартість істотно відрізняється від аналогів у вигляді гелів і рідин);
  • - універсальність (за допомогою мила можна очистити не тільки посуд, але і меблі, текстиль).

Посуд можна мити безпосередньо бруском, натерти його на тертку або виготовити мильний розчин, перемішавши його з невеликою кількістю водички.

Недоліки мила

Недоліки є у будь-якій речовині. Мило чинить негативний вплив на шкіру рук. Відсутність піни під час миття посуду для багатьох може бути суттєвим мінусом. Крім того, в поєднанні з жорсткою водопровідною водою мило може залишати розводи на посуді.

Джерело: Ukr.Media.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень