Чоловіків, які зв’язали і побили охоронця коледжу, судитимуть

Одеські гастролери намагалися «обчистити» тамтешній банкомат

Фото ілюстративне

Про інцидент, який трапився у Мирогощанському аграрному коледжі Дубенського району в ніч на 17 травня, ми вже раніше писали.

Правоохоронці встановили особи нападників. Ними виявилися 24-, 25- та 44-річний мешканці Одеської області.

До «спецоперації» чоловіки підготувались завчасно - придбали болгарку, диски до неї, металевий лом, рукавички та ліхтарик, а до навчального закладу приїхали на авто з іноземними номерними знаками.

Проникнувши до приміщення, де знаходилось сховище банкомата, напали та зв’язали охоронця і вахтера, після чого почали різати металеву стінку банкомата.

Однак, грошовими коштами зловмисники так і не заволоділи, оскільки були затримані працівниками поліції «на гарячому».

На фото - Мирогощанський аграрний коледж

Їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.187 КК України. Дії кваліфікуються, як

напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечний для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у приміщення.

До усіх трьох підозрюваних застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень